Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 8 - 14 октомври

Неделава која следи на репертоарот на кино Милениум се три премиерни филмски остварувања, две продукции за млади и најмлади, како и една одлична британска криминалистичка приказна, инспирирана од вистински настан...

Тековен репертоар на киното Милениум од 8-ми до 14-ти октомври:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (08.10. - 09.10.):

13:00 часот - УПС! НОЕ СИ ЗАМИНА… (OOOPS! NOAH IS GONE…) - ПРЕМИЕРА

15:00 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

17:30 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D) - ПРЕМИЕРА

20:00 часот - ЛЕГЕНДА (LEGEND) - ПРЕМИЕРА

22:30 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

 

САБОТА (10.10.):

11:00 - УПС! НОЕ СИ ЗАМИНА… (OOOPS! NOAH IS GONE…)

13:00 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

15:00 часот - СИКАРИО (SICARIO)

17:30 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

20:00 часот - ЛЕГЕНДА (LEGEND)

22:30 - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

 

НЕДЕЛА (11.10.):

11:00 - УПС! НОЕ СИ ЗАМИНА… (OOOPS! NOAH IS GONE…)

13:00 - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

19:00 часот - Затворање на фестивалот ЏИФОНИ

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (12.10. - 14.10.):

13:00 часот - УПС! НОЕ СИ ЗАМИНА… (OOOPS! NOAH IS GONE…)

15:00 часот - ЕВЕРЕСТ (EVEREST)

17:30 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

20:00 часот - ЛЕГЕНДА (LEGEND)

22:30 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)