Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 9 до 15 јули

Премиерно во кино Милениум ќе бидат прикажани филмовите „Магичниот Мајк XXL“ (Magic Mike XXL) и албанскиот филм „Жени“ (Femrat)...

Во кино Милениум од 9-ти до 15-ти јули ќе имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК (09.07):

15:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

17:30 часот  - СВИТА (Entourage)

20:00 часот  - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL) - ПРЕМИЕРА

22:30 часот  - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

 

ПЕТОК (10.07):

15:00 часот  - СВИТА (Entourage)

17:30 часот  - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

20:00 часот  - ЖЕНИ (Femrat) - ПРЕМИЕРА

22:00 часот  - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (11.07-12.07):

11:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

13:00 часот  - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

15:00 часот  - СВИТА (Entourage) 17:30 - ЖЕНИ (Femrat)

20:00 часот  - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

22:00 часот  - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (13.07-15.07):

15:00 часот - СВИТА (Entourage)

17:30 часот  - ЖЕНИ (Femrat)

20:00 часот  - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

22:00 часот  - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)