Репертоар:

Репертоар на киното Синеплек од 25 февруари до 2 март

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани урнебесната комедија „Зулендер 2“, акциона авантура „Боговите на Египет“ и филмот „Операција Арктик“...

Тековен репертоар на Синеплекс од 25 февруари до 2 март:

Зулендер 2 (Zoolander 2)

четврток: 16:00, 18:10, 19:00, 20:00, 20:30, 21:00, 22:40, 23:00 часот

работни денови: 15:00, 17:00, 17:45, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00 часот

викенд: 12:00, 14:00, 15:00, 17:00, 17:45, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00 часот

 

Боговите на Египет (Gods of Egypt)

секој ден: 15:20, 17:45, 20:10 часот

 

13 часа: Тајните војници од Бенгази (13 Hours: The secret soldiers of Benghazi)

секој ден: 18:40, 20:20, 22:30 часот

 

Палми во снегот (Palm trees in the snow)

секој ден: 15:30 часот

 

Петтиот бран (The 5th Wave)

секој ден: 16:00, 18:15, 21:30 часот

 

Дедпул (Deadpool)

четврток: 15:10, 17:15, 20:30, 22:00, 22:40 часот

работни денови: 15:10, 17:15, 19:30, 20:30, 21:45, 22:40 часот

викенд: 13:00, 15:10, 17:15, 19:30, 20:30, 21:45, 22:40 часот

 

Како да се биде соло (How to be single)

секој ден: 20:45, 23:00 часот

 

Педесет нијанси црно (Fifty shades of black)

секој ден: 18:30 часот

 

Обложување на столетието (The big short)

секој ден: 22:50 часот

 

Тато се врати (Daddy’s home)

секој ден: 17:30, 19:20 часот

 

Повратник (The Revenant)

секој ден: 21:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Операција Арктик (Operation Arctic)

работни денови: 15:00, 16:45 часот

викенд: 11:10, 13:10, 15:00, 16:45 часот

 

Песна на морето (Song of the sea)

работни денови: 15:40 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:40 часот

 

Малите виленици Пикси (Pixies)

викенд: 11:20, 13:20 часот

 

Снежно време 3D (Snowtime 3D)

викенд: 11:40, 13:30 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 16:30, 18:50 часот

викенд: 11:00, 12:45, 14:40, 16:30, 18:50 часот