Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 22 до 28 декември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 22-ри до 28-ми декември...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Роуг 1: Приказна од Војна на ѕвездите Дигитал 3D

работни денови: 15:00, 18:30, 20:00, 21:00, 21:45, 22:30 часот

викенд: 12:15, 15:00, 18:30, 20:00, 21:45, 22:30 часот

 

Роуг 1: Приказна од Војна на ѕвездите Дигитал 2D

Секој ден : 16:30, 21:00 часот

 

24 Недели

секој ден: 16:45 часот

 

Сојузници 2D

секој ден: 17:30, 19:40, 22:00 часот

 

Заточеничка

секој ден освен четврток: 19:30, 21:15, 23:00 часот

четврток: 16:00 часот

 

Подземен свет: Крвави Војни

секој ден: 18:45 часот

 

Луд Божиќ на Работа 2D

секој ден освен четврток: 16:00, 20:10, 22:15 часот

четврток: 20:10, 22:15 часот

 

Фантастични Зверки и каде можат да се најдат

секој ден: 15:20, 17:45 часот

 

Пристигнување 2D

секој ден: 18:00, 20:30 часот

 

Стадо 2D Секој

ден: 19:15, 21:30 часот

 

Фриц Ланг 2Д

секој ден: 22:40 часот

 

Г-а Слоун

секој ден: 20:20, 22:50 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Тролови 3D

викенд: 12:30, 14:20 часот

 

Ваијана 2D

викенд: 12:40, 14:45 часот

 

Ваијана 3D

работни денови: 15:45, 17:00 часот

викенд: 11:20, 13:40, 15:45, 17:00 часот

 

Синг 3D работни денови: 15:10, 17:15, 19:30 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:10, 17:15, 19:30 часот

 

Синг 2D работни

денови: 16:15, 18:15 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:15, 18:15 часот

 

Хауард ловкрафт и замрзнатото кралство

викенд: 11:40, 13:20 часот