Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 27-ми август до 2-ри септември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 27-ми август до 2-ри септември...

На репертоарот на Синеплекс имате можност да ги проследите следниве филмови:

Хитмен: Агент 47 (Agent 47)

работни денови: 15:30, 16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:45, 21:40, 22:45 часот

викенд: 12:00, 14:00, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:45, 21:40, 22:45 часот

 

Ние сме ти пријатели (We Are Your Friends)

секој ден: 17:20, 19:15, 21:30 часот

 

Шифра Вујче (The Man from U.N.C.L.E.)

работни денови: 15:45, 18:00, 20:15, 21:15, 22:30 часот

викенд: 13:15, 15:45, 18:00, 20:15, 21:15, 22:30 часот

 

Апсолутно сé (Absolutely Anything)

секој ден: 18:20, 20:30 часот

 

 

Подарок (The Gift)

секој ден: 21:50 часот

 

Фантастичната четворка (Fantastic Four)

секој ден: 20:00, 22:00 часот

 

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible Rogue Nation)

работни денови: 16:15, 18:45, 21:30, 22:15 часот

викенд: 13:45, 16:15, 18:45, 21:30, 22:15 часот

 

Пиксели 3D (Pixels 3D)

четврток-понеделник: 19:00 часот

вторник, среда: 15:00 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

четврток-понеделник: 15:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Змејско гнездо: Зората на воинот (синх.) 3D (Dragon Nest: Warriors' Dawn 3D)

работни денови: 16:00, 18:15 часот

викенд: 12:20, 14:15, 16:00, 18:15 часот

 

Змејско гнездо: Зората на воинот (синх.) (Dragon Nest: Warriors' Dawn)

четврток, петок, понеделник: 17:00 часот

викенд: 11:20, 13:00, 14:45, 17:00 часот

 

Мун: Чувар на месечината 3D (Mune, le Gardien de la Lune 3D)

работни денови: 16:40 часот

викенд: 11:00, 16:40 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 15:15, 17:45, 19:45 часот

викенд: 11:40, 13:30, 15:15, 17:45, 19:45 часот

 

Мињони (The Minions)

викенд: 12:40, 14:30 часот