Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 31 март - 6 април

Во киното Синеплекс следат четири нови филмски премиери, продолжението на одличната романтична комедија “Мојата Голема Грчка Свадба 2“ , филмот „Орелот Еди“, македонскиот филм „Џган“ и за најмладите анимираниот филм „Дај гол“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 31 март до 6 април:

Мојата голема грчка свадба 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)

секој ден: 15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 23:00 часот

 

Орелот Еди (Eddie the Eagle)

работни денови: 20:30, 22:30 часот

сабота: 19:45, 21:45 часот

недела: 12:20, 14:20, 20:30, 22:30 часот

 

Џган (Amok)

четврток: 20:45, 22:40 часот

секој ден: 19:30, 21:30 часот

 

Бетмен против Супермен: Зора на правдата 3D (Batman v Superman: Dawn of Justice 3D)

работни денови: 15:10, 17:10, 18:15, 19:15, 20:00, 21:15, 22:00, 22:50 часот

викенд: 12:00, 14:20, 15:10, 17:10, 19:15, 20:00, 21:30, 22:00, 22:50 часот

 

Падот на Лондон (London has Fallen)

четврток: 16:15, 16:20, 19:30, 20:15, 21:30, 22:10 часот

секој ден: 6:20, 20:15, 22:10 часот

 

(Не)професионалец (The Brothers Grimsby)

секој ден: 21:45 часот

сабота: 14:20 часот

 

Дедпул (Deadpool)

секој ден: 19:45 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Дај гол 3D (Metegol 3D)

работни денови: 16:00, 18:00 часот

викенд: 11:20, 13:20, 14:00, 16:00, 18:00 часот

 

Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

работни денови: 16:30, 18:30 часот

викенд: 12:40, 14:40, 16:30, 18:30 часот

 

Кунг Фу Панда (Kung Fu Panda)

секој ден: 15:45, 17:45 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 15:30, 17:30 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:30, 17:30 часот