Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 4 - 10 февруари

На репертоарот на Синеплекс се филмовите кои се номинирани за претстојните Оскари, драмите „Крид“ и „Соба“, аќе бидат прикажани и пародијата „Педесет нијанси црно“ и анимираната авантура „Снежно време“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 4 до 10 февруари:

Педесет нијанси црно (Fifty Shades of Black)

секој ден: 19:15, 21:00, 22:50

 

Крид (Creed)

работни денови: 15:00, 17:40, 20:15, 22:45

викенд: 12:20, 15:00, 17:40, 20:15, 22:45

 

Соба (Room)

секој ден: 16:00, 20:45

 

Обложување на столетието (The Big Short)

секој ден: 16:45, 18:30, 19:45, 22:30

 

Разузданиот дедо (Dirty Grandpa)

секој ден: 15:45, 18:00, 20:00, 22:15

 

Тато се врати (Daddy’s Home)

работни денови: 15:20, 17:30, 19:30, 21:40

викенд: 13:30, 15:20, 17:30, 19:30, 21:40

 

Повратник (The Revenant)

секој ден: 16:00, 19:00, 20:30, 22:00

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди (Star Wars: The Force Awakens)

секој ден: 18:15

 

Ужасна шума (The Forest)

секој ден: 23:00

 

Пеколен бран (Point break)

секој ден: 21:20

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Снежно време (Snowtime)

работни денови: 15:10, 17:00, 18:45

викенд: 11:30, 13:15, 15:10, 17:00, 18:45

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 16:30

викенд: 11:15, 13:00, 14:45, 16:30

 

Мечокот од Север (Norm of the North)

работни денови: 15:30, 17:15

викенд: 11:45, 13:45, 15:30, 17:15