Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 5 до 12 април

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 5 до 12 април...

На репертоарот на киното Синеплекс се следниве филмови:

Убавицата и Ѕверот 3Д

Секој Ден: 16:20, 18:45, 21:15 часот

Сабота: 11:40, 13:40, 16:20, 18:45, 21:15 часот

Недела: 11:40, 13:40, 21:15 часот

 

Убавицата и Ѕверот 2Д

Секој Ден: 15:00, 17:45, 20:20 часот

Викенд: 12:40, 15:00, 17:45, 20:15 часот

 

 

Логан

Секој Ден: 19:30, 21:50 часот

 

КОНГ: Островот на черепите 3Д

Секој Ден: 21:00 часот

 

Моќните Ренџери

Секој ден: 15:45 часот

Викенд: 11:00, 13:20, 15:45 часот

 

Колиба

Секој ден: 16:45, 19:15, 21:40 часот

 

Chips

Секој ден: 15:30, 19:50 часот

 

Дух во Школка

Секој ден: 17:15, 19:40, 22:15 часот

Викенд: 14:45, 17:15, 19:40, 22:15 часот

 

По цена на животот

Секој ден: 22:45 часот

 

Зона Замфирова 2

Секој ден: 17:30 часот

 

Трага на Животот

Секој ден: 18:30, 22:30 часот

 

Градот на незабележливата светлина

Секој ден: 20:30, 22:40 часот

 

Во голем стил

Секој ден: 16:10, 18:00, 20:00, 22:00 часот

Викенд: 14:00, 16:10, 18:00, 20:00, 22:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Штрумфови Скриеното Село 3D

Секој ден: 15:15, 17:00, 19:00 часот

Викенд: 11:20, 13:00, 15:15, 17:00, 19:00 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 2D

Секој ден: 16:00, 18:10 часот

Викенд: 12:20, 14:15, 16:00, 18:10 часот

 

Ав Ав Звезда 3Д

Викенд: 12:00, 14:30 часот

 

БОЉШОЈ БАЛЕТ – директен пренос

ЈУНАК НА НАШЕТО ВРЕМЕ

Недела: 17:00 часот