Репертоар:

Репертоар на киното Синеплекс од 7 до 13 јули

Новата кинонедела Синеплекс ја започнува со премиерата на авантуристичкиот филм „Легендата за Тарзан“, познатата приказна за човекот одгледан од мајмуните...

На репертоарот на киното Синеплекс се следниве филмови:

Легендата за Тарзан 3D (The Legend of Tarzan 3D)

работни денови: 15:30 17:40 20:00 21:20 22:20 часот

викенд: 11:00 12:00 13:20 14:30 15:30 17:40 20:00 21:20 22:20 часот

 

Тајна служба (Central Intelligence)

секој ден: 15:15 17:20 19:40 22:00 23:00 часот

 

Ден на независноста: Нова закана 3D (Independence day: Resurgence 3D)

секој ден: 18:00 20:20 22:40 часот

 

Пред да те запознаам (Me before you)

секој ден: 18:40 21:00 часот

 

Мајстори на илузијата 2 (Now you see me 2)

секој ден: 16:40 19:15 21:40 часот

 

Воркрафт: Почеток 3D (Warcraft: The Beginning 3D)

работни денови: 20:40 часот

викенд: 12:40 20:40 часот

 

Нинџа желки: Излегување од сенка 3D (Teenage Mutant Ninja Turtles 2 3D)

викенд: 11:40 14:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

ГДЏ – Големиот дружељубив џин (The BFG Movie)

работни денови: 16:00 18:20 часот

викенд: 11:20 13:40 16:00 18:20 часот

 

Барајќи ја Дори 3D (Finding Dory 3D)

работни денови: 15:00 17:00 19:00 часот

викенд: 13:00 15:00 17:00 19:00 часот

 

Барајќи ја Дори (Finding Dory)

секој ден: 16:20 часот

викенд: 12:20 14:20 16:20 часот