Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Бирола од 25 април до 1 мај

Тековен репертоар на Народниот театар - Бирола од 25-ти април до 1-ви мај...

На репертоарот на битолскиот народен театар се следниве претстави:

25.04.2016 (понеделник) 19.30 часот

„СОНЕТИ„

автор: В. Шекспир

режија: Јован Ристовски, Ангелчо Илиевски

 

26.04.2016 (вторник) 19.30 часот

„Последната ноќ“

автор: Ингмар Вилквист

режија: Андреј Цветановски

 

27.04.2016 (среда) 19.30 часот

„Тајното оружје“

автор: Братислав Димитров

режија:Ненад Витанов

 

28.04.2016 (четврток) 19.30 часот

„Тајното оружје“

автор: Братислав Димитров

режија:Ненад Витанов