Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 1 до 7 јуни

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 1-ви до 7-ми јуни 2015 година...

На сцената на Битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следниве претстави:

01.06.2015 (понеделник) 20.00 часот

„Без паника“

автор: Мика Мулуахо

режија: Благој Мицевски

 

02.06.2015 (вторник) 20.00 часот

„Каренина made in Macedonia“

автор: Венко Андоновски

режија: Дејан Пројковски

 

03.06.2015 (среда) 20.00 часот

„Каренина made in Macedonia“

автор: Венко Андоновски

режија: Дејан Пројковски

 

04.06.2015 (четврток) 20.00 часот

„Без паника“

автор: Мика Мулуахо

режија: Благој Мицевски

 

05.06.2015 (петок) 20.00 часот

„Иванов“

автор: А.П. Чехов

режија: Александр Баргман

 

06.06.2015 (сабота) 20.00 часот

„Иванов“

автор: А.П. Чехов

режија: Александр Баргман