Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 13 до 19 март

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 13 до 19 март...

На репертоарот на Народен театар Битола се следниве претстави:

13.03.2017 (понеделник) 19.30 часот

претпремиера „Секс шоп„

автор: Питер турини

режија: Јован Ристовски

 

14.03.2017 (вторник) 19.30 часот

претпремиера „Секс шоп„

автор: Питер турини

режија: Јован Ристовски

 

15.03.2017 (среда) 19.30 часот

премиера „Секс шоп„

автор: Питер Турини

режија: Јован Ристовски