Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 16 до 22 ноември

Тековен репертоар на Народен театар Битола од 16-ти до 22-ри ноември...

На репертоар на НУ Народен театар Битола од 16 до 22 ноември можете да ги погледнете следниве претстави:

Понеделник 16.11.2015, почеток 19.30 часот - „Eлка кај Иванови“

Вторник 17.11.2015, почеток 19.30 часот - „Happy end“

Среда 18.11.2015, почеток 19.30 часот - „Последната ноќ“

Четврток 19.11.2015, почеток 19.30 часот - „Последната ноќ“

Петок 20.11.2015, почеток 19.30 часот - „Хамлет машина“

Сабота 21.11.2015, почеток 19.30 часот - „Happy end“