Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 17 до 23 апpил

Тековен репертоар на Народен театар Битола од 17 до 23 април...

На репертоарот на Народен театар Битола се следниве претстави:

17.04.2017 (понеделник) 19.00 часот

Гостување на НУ Народен театар Битола во Санкт Петербург -Русија

„Shakespeare 4 ever„

 

20.04.2017 (четврток) 20.00 часот

„Грилпарцер во скс шоп„

автор: Питер Турини

режија: Јован Ристовски

 

21.04.(петок) 20.00 часот

„Грилпарцер во скс шоп„

автор: Питер Турини

режија: Јован Ристовски