Репертоар:

Репертоар на Народен театар-Битола од 2 до 8 мај

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 2-ри до 8-ми мај...

На репертоарот на битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следните претстави:

05.05.2016 (четврток) 20.00 часот

„Последната ноќ“

автор: Ингмар Вилквист

режија:Андреј Цветановски

 

06.05.2016 (петок) 20.00 часот

„Метаморфози“

автор и режија: Лилија Абаџиева