Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 20 февруари

Тековен репертоар на Народен театар Битола...

На репертоарот на Народен театар Битола се следниве претстави:

20.02.2017 (понеделник) 19.30 часот

„Трагичната љубов на една луда девојка„

автор: Јукио Мишима

режија: Благој Мицевски

 

21.02.2017 (вторник) 19.30 часот

Трагичната љубов на една луда девојка„

автор: Јукио Мишима

режија: Благој Мицевски