Репертоар: more info

Репертоар на Народен театар - Битола од 23 до 28 јануари

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 23 до 28 јануари...  click the following article

На репертоарот на битолскиот Народен театар се следниве претстави: click at this page

23.01.2017 г.(понеделник) 19.30 часот

„Доктор Фауст„ http://kreatemediagroup.com/map

автор: Кристофер Марлоу http://nbc.net.in/map

режија: Андраш Урбан http://content.360labs.net/?map

link  

24.01.2017 (вторник) 19.30 часот

„Доктор Фауст„ click

автор: Кристофер Марлоу

режија: Андраш Урбан

 

25.01.2017 (среда) 19.30 часот

„Бар-Ремарк„

автор: Е.М.Ремарк

режија: Александр Баргман

 

26.01.2017 (четврток) 19.30 часот

„Бар-Ремарк„

автор: Е.М.Ремарк

режија: Александр Баргман

 

27.01.2017 (петок) 19.30 часот

„Метаморфози„

авторска претстава на Лилија Абаџиева

 

28.01.2017 (сабота) 19.30 часот

„Кокошка„

автор: Николај Кољада

режија: Маријан Ѓорѓиевски