Репертоар:

Репертоар на Народен театар-Битола од 23 до 28 јануари

Тековен репертоар на Народен театар-Битола од 23 до 28 јануари...

На репертоарот на Народен театар-Битола се претставите:

23.01.2017 г.(понеделник) 19.30 часот

„Доктор Фауст„

автор:Кристофер Марлоу

режија: Андраш Урбан

 

24.01.2017 (вторник) 19.30 часот

„Доктор Фауст„

автор:Кристофер Марлоу

режија: Андраш Урбан

 

25.01.2017 (среда) 19.30 часот

„Бар-Ремарк„

автор: Е.М.Ремарк

режија: Александр Баргман

 

26.01.2017 (четврток) 19.30 часот

„Бар-Ремарк„

автор: Е.М.Ремарк

режија: Александр Баргман

 

27.01.2017 (петок) 19.30 часот

„Метаморфози„

авторска претстава на Лилија Абаџиева

 

28.01.2017 (сабота) 19.30 часот

„Кокошка„

автор:Николај Кољада

режија: Маријан Ѓорѓиевски