Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 23 до 29 март

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 23 до 29 март 2015 година...

На сцената на Битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следниве претстави:

23.03.2015 (понеделник) 19.30 часот

„Божествена комедија“

автор: Исидор Шток

режија: Александр Исаков

 

24.03.2015 (вторник) 19.30 часот

„Божествена комедија“

автор: Исидор Шток

режија: Александр Исаков

 

25.03.2015 (среда) 19.30 часот

“Хамлетмашина“

автор: Х.Милер

режија: Урбан Андраш

 

26.03.2015 (четврток) 19.30 часот 

“Хамлетмашина“

автор: Х.Милер

режија: Урбан Андраш

 

27.03.2015 (петок) 19.30 часот 

„Отело“

автор: Вилијам Шекспир

режија:Диего де Бреа

 

28.03.2015 (сабота) 19.30 часот

„Отело“

автор: Вилијам Шекспир

режија: Диего де Бреа