Репертоар: http://absurdity-music.com/?map

Репертоар на Народен театар Битола од 29 јуни до 5 јули

Тековен репертоар на Народниот театар Битола од 29 јуни до 5 јули.. more info.

На репертоар на Народен театар Битола имате можност да ги пгледнете следниве претстави: http://nbc.net.in/map

02.07.2015 (четврток) 20.00 часот

click to see more „Божествена комедија“

автор: Исидор Шток http://elecsumsa.com/?map

режија: Александр Исаков http://nobiru-sapporo.com/map

click the following article  

03.07.2015 (петок) 20.00 часот

http://pmwinterboatcovers.com/?map „Божествена комедија“

автор: Исидор Шток

режија: Александр Исаков

 

04.07.2015 (сабота) 20.00 часот

„Happy End"

автор:Идо Нетанјаху

режија: Благој Мицевски