Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 30 мај до 5 јуни

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 30 мај до 5 јуни...

На репертоарот на Народен театар Битола можете да ги проследите следниве претстави:

31.05.2016 (вторник) 20.00 часот

„Злосторство и казна“

автор: Ф.М.Достоевски

режија: Диего Де Бреа

 

01.06.2016 (среда) 20.00 часот

„Кокошка“

автор: Николај Кољада

режија: Марјан Ѓорѓиевски

 

02.06.2016 (четврток) 20.00 часот

„Кокошка“

автор: Николај Кољада

режија: Марјан Ѓорѓиевски

 

03.06.2016 (петок) 20.00 часот

„Кокошка“

автор: Николај Кољада

режија: Марјан Ѓорѓиевски

 

04.06.2016 (сабота) 20.00 часот

„Злосторство и казна“

автор: Ф.М.Достоевски

режија: Диего Де Бреа