Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 6 до 12 април

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 6-ти април до 12-ти април 2015 година...

На сцената на Битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следниве претстави:

06.04.2015 (понеделник) 19.30 часот

„Геноцид“

автор и режија: Љубиша Ѓеоргиевски

 

07.04.2015 (вторник) 19.30 часот

„Без паника“

автор: Мика Мулуахо

режија: Благој Мицевски

 

08.04.2015 (среда) 19.30 часот

„Геноцид“

автор и режија: Љубиша Ѓеоргиевски

 

09.04.2015 (четврток) 19.30 часот

„Геноцид“

автор и режија: Љубиша Ѓеоргиевски