Репертоар:

Репертоар на Народен театар Битола од 9 до 17 декември

Тековен репертоар на НУ Народен театар Битола од 9 до 17 декември...

На репертоарот на Народен театар Битола имате можност да ги погледнете следниве претстави:

Среда (09.12.2015)

„Без паника“

почеток во 19.30 часот

 

Четврток (10.12.2015)

„Божествена комедија“

почеток во 19.30 часот

 

Петок (11.12.2015)

„Божествена комедија“

почеток во 19.30 часот

 

Сабота (12.12.2015)

„Тајното оружје“

почеток во 19.30 часот

 

Понеделник (14.12.2015)

„Тајното оружје“

почеток во 19.30 часот

 

Вторник (15.12.2015)

„Последната ноќ“

почеток во 19.30 часот

 

Среда (16.12.2015)

„Последната ноќ“

почеток во 19.30 часот

 

Четврток (17.12.2015)

„Елка кај Иванови“

почеток во 19.30 часот