Репертоар:

Репертоар на Народен театар Охрид

Тековен репертоар НУ Центар за култура „Григор Прличев“-Охрид/ Народен театар Охрид...

Оваа недела на репертоарот НУ Центар за култура „Григор Прличев“-Охрид/ Народен театар Охрид се следниве претстави:

-Театарска Импровизација - Импровокација

четврток 17 март, почеток 20.00 часот.

 

- "Детектор за лаги" - Василиј Сигарев, режија Ненад Витанов

петок 18 март, 20.00 часот.

 

- "Писма од земјата" според Марк Твен, во режија на Никола Тодороски

сабота 19 март во 20.00 часот.