Репертоар:

Репертоар на Народниот театар Битола од 20-26 април

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 20-ти до 26-ти април 2015 година...

На сцената на Битолскиот Народен театар можете да ги погледнете следниве претстави:

20.04.2015 (понеделник) 19.30 часот

„Без паника“

автор: Мика Мулуахо

режија: Благој Мицевски

 

21.04.2015 (вторник) 20.00 часот

„Отело“ (гостување во Велес)

автор: В.Шекспир

режија: Диего де Бреа

 

22.04.2015 (среда) 19.30 часот

„Без паника“

автор: Мика Мулуахо

режија: Благој Мицевски