Репертоар:

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Тековен репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ при НУЦК „Марко Цепенков“ Прилеп...

На сцената на театарот „Војдан Чернодрински“ можете да ги погледнете следниве претстави:

03.04.2015 (петок) 19.30 часот

„Погребални игри“

режија: Југослав И.Кочоски

 

04.04.2015 (сабота) 19.30 часот 

„Погребални игри“

режија: Југослав И.Кочоски

 

06.04.2015 (понеделник) 19.30 часот

„Сон На летната ноќ“

режија: Нела Витошевиќ