Репертоар:

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Тековен репертоар на театарот „Војдан Чернодрински“ во Прилеп од 18 до 20 март...

Во прилпескиот театар имате  можност да ги проследите следниве претстави:

Петок, 18. 3. 2016 - 19.30 часот

„Премиера во...“

режија Коле Ангеловски

 

Сабота, 19.3.2016 - 19.30 часот

„Човекот кој што не знаеше да каже не“

режија Мартин Кочовски

 

Недела, 20.3.2016  12.00 часот

„Како се станува цар“

режија Кирил Петрески

 

Недела, 20.3.2016 17.00 часот 

Волшебникот од Оз“

бесплатни претстави за деца по повод меѓународниот ден на театарот за деца