Репертоар:

Репертоар на Синеплекс (05.01-11.01)

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 5 до 11 јануари...

На репертоарот на киното Синеплекс се следниве фимови:

Роуг 1: Приказна од Војна на ѕвездите Дигитал 3D

Секој ден освен петок 13:30, 16:30, 19:00, 21:30 часот

Петок:12:20, 14:45 часот

 

Асасинс Крид 3D 

Секој ден освен петок: 13:00, 15:15, 17:30, 19:45, 22:00 часот

петок: 11:45, 14:00, 16:15 часот

 

Асасинс Крид 2D

Секој ден освен петок и сабота: 14:00, 16:15, 18:30, 20:45, 23:00

сабота: 14:00, 16:15, 22:45 часот

 

Патници 3Д

Секој ден освен петок: 14:45, 17:15, 19:30, 20:30, 21:45 часот

петок: 13:15, 15:30 часот

 

Сојузници 2D

Секој ден освен петок: 17:00 часот

Петок: 14:15 часот

 

Луд Божиќ на Работа

Секој ден освен петок: 21:00 часот

Петок: 12:10 часот

 

Одеднаш

Секој ден освен петок: 22:40 часот

 

Ла Ла Ленд

Секој ден освен петок: 18:00, 20:20, 22:50 часот

петок: 11:15, 13:40, 16:00 часот 

 

Зошто Тој

Секој ден освен петок: 13:15, 15:30, 17:45, 20:00, 22:15 часот

петок: 11:30, 13:50, 16:00 часот

 

Скриена Убавина

Секој ден освен петок: 19:20, 21:15 часот

Петок: 13:00, 15:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР

Секој ден освен петок: 15:00, 16:50, 18:40 часот

петок: 11:00, 12:45, 14:30 часот

 

Ваијана 3D

Секој ден освен петок: 14:15 часот

 

Синг 3D

Секој ден освен петок: 13:45, 15:45 часот

Петок: 12:00, 14:00 часот

 

Синг 2D

Секој ден освен петок: 14:30, 16:40, 18:50 часот

 

ОПЕРА - МЕТРОПОЛИТЕН ДИРЕКТЕН ПРЕНОС

НАБУКО

Сабота: 18:55 часот