Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 1-7 октомври

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 1-ви до 7-ми октомври...

На репертоарот на киното Синеплекс можете да ги погледнете следниве филмови:

Марсовец: Спасувачка мисија 3D (The Martian 3D)

четврток: 17:15, 20:00, 20:15, 22:40 часот

работни денови: 17:15, 20:00, 22:40 часот

викенд: 14:20, 17:15, 20:00, 22:40 часот

 

Марсовец: Спасувачка мисија (The Martian)

работни денови: 15:45, 18:40, 21:20 часот

викенд: 13:00, 15:45, 18:40, 21:20 часот

 

Патот до славата 3D (The Walk 3D)

секој ден (освен четврток и сабота): 21:30 часот

четврток и сабота: 21:45 часот

 

Во кревет со други (Sleeping with other people)

секој ден: 20:30, 22:50 часот

 

Еверест 3D (Everest 3D)

секој ден (освен четврток и сабота): 15:00, 17:30, 19:50, 22:15 часот

четврток: 15:00, 17:30, 19:30, 23:00 часот

сабота: 12:30, 15:00, 19:30, 22:30 часот

 

Еверест (Everest)

секој ден: 16:15, 18:30, 21:00 часот

 

Приправник (The Intern)

секој ден: 20:15, 22:30 часот

 

Лавиринт: Бегство низ пустошот 3D (Maze Runner: Scorch Trials 3D)

секој ден: 18:00, 20:45 часот

 

Лавиринт: Бегство низ пустошот (Maze Runner: Scorch Trials)

секој ден: 16:45, 19:10 часот

 

Летување – Нова генерација (Vacation)

секој ден (освен четврток и сабота): 21:45 часот

четврток и сабота: 21:40 часот

 

Хитмен: Агент 47 (Agent 47)

секој ден (освен четврток и сабота): 19:30 часот

 

Невозможна мисија: Одметници (Mission: Impossible Rogue Nation)

секој ден: 17:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Блинки Бил – Бестрашната коала (Blinky Bill The Movie)

работни денови: 15:45, 16:30, 18:15 часот

викенд: 11:00, 12:45, 14:40, 15:45, 16:30, 18:15 часот

 

Смотанко и Трапавко: Невозможна мисија (синх.) 3D (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo 3D)

работни денови: 15:15 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:15 часот

 

Жапчето Рибит (Ribbit)

викенд: 12:00, 14:00 часот

 

Змејско гнездо: Зората на воинот (синх.) 3D (Dragon Nest: Warriors' Dawn 3D)

викенд: 12:20 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 15:30, 17:45 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:30, 17:45 часот