Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 1 до 7 септември

Новата кинонедела Синеплекс ја почнува со премиерата на хумористичната драма „Кучиња на војната“. Во сабота, 3 септември, од 12-14 часот ќе се одржи настанот Семеен ден за филмот „Тајниот живот на милениците“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс:

Кучиња на војната (War dogs)

работни денови: 15:40 18:00 19:30 20:15 21:45 22:45

викенд: 13:15 15:40 18:00 19:30 20:15 21:45 22:45

 

Мајк и Дејв бараат женски (Mike and Dave need wedding dates)

секој ден: 18:45 21:00 22:50

 

Нерв (Nerv)

работни денови: 17:00 19:15 20:30

викенд: 14:40 17:00 19:15 20:30

 

Бен-Хур 3D (Ben-Hur 3D)

работни денови: 18:10 21:15

викенд: 13:30 18:10 21:15

 

Лоши мајки (Bad moms)

секој ден: 17:45 19:45 22:00

 

Опасност од длабочините (The Shallows)

секој ден: 23:00

 

Пит и змејот (Pete’s dragon)

викенд: 11:20 13:45

 

Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

работни денови: 15:00 17:30 19:00 20:00 21:30 22:30

викенд: 12:20 15:00 17:30 19:00 20:00 21:30 22:30

Џејсон Борн (Jason Bourne)

работни денови: 16:15 20:40 22:20

викенд: 12:40 16:15 20:40 22:20

 

Истерувачи на духови 3D (Ghostbusters 3D)

секој ден: 16:45

 

Ѕвездени патеки: Од другата страна 3D (Star Trek Beyond 3D)

викенд: 15:50

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

работни денови: 15:20 17:15 18:30

викенд: 11:00 13:00 15:20 17:15 18:30

 

Тајниот живот на милениците (The secret Life of Pets)

работни денови: 16:00

викенд: 12:00 14:00 16:00

 

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 16:30

викенд: 11:40 14:20 16:30