Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 10 до 16 декември

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Божиќ кај Куперови“и биографскиот документарец за „Ејми“, а до 13-ти декември се одржува вториот по ред Детски филмски фестивал (Kids Fest)...

На репертоарот на Синеплекс од 10 до 16 декември можете да ги проследите следниве филмови:

Божиќ кај Куперови (Love the Coopers)

работни денови: 15:20, 17:30, 19:40, 22:00 часот

викенд: 18:30, 20:30, 22:00 часот

среда: 15:20, 17:30, 19:40 часот

 

Ејми (Amy)

работни денови: 18:00, 20:30 часот

викенд: 21:00, 22:30 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди 3D (Star Wars: The Force Awakens 3D)

среда: 23:59, 00:15 часот

 

Во срцето на морето 3D (In the heart of the sea 3D)

четврток и петок: 18:30, 21:45, 23:00 часот

викенд: 18:00, 21:45 часот

понеделник – среда: 16:30, 18:45, 21:20, 23:00 часот

 

Морници 3D (Goosebumps 3D)

четврток и петок: 16:30, 19:00, 21:00 часот

викенд: 11:00, 13:00, 19:00 часот

понеделник и вторник: 15:00, 17:00, 19:00, 21:00 часот

среда: 15:00, 17:00, 19:00 часот

 

Игрите на гладните: Мокингџеј втор дел 3D (The Hunger Games: Mockingjay part 2 3D)

секој ден: 19:50, 22:30 часот

среда: 19:50 часот

 

Мост на шпионите (Bridge of spies)

четврток и петок: 20:10, 21:20, 22:45 часот

викенд: 20:15, 21:15, 22:50 часот

понеделник и вторник: 20:10, 21:45, 22:45 часот

среда: 20:10, 21:45 часот

 

Спектра (Spectre)

секој ден: 15:00, 16:40, 17:45, 19:30, 20:45, 22:20 часот

недела: 16:40, 17:45, 19:30, 20:45, 22:20 часот

среда: 16:00, 16:40, 19:30, 21:00 часот

 

Три дена во септември (Three days in September)

секој ден: 20:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Малиот принц 3D (The Little Prince 3D)

сабота: 11:20, 13:20, 15:30, 18:15 часот

недела: 11:20, 13:20, 15:20, 17:30, 18:15, 19:40 часот

 

Малиот принц (The Little Prince)

викенд: 12:00, 14:10, 16:15 часот

 

Добриот Диносаурус 3D (The Good Dinosaur 3D)

четврток и петок: 16:10, 18:15 часот

викенд: 12:40, 14:40, 16:30 часот

понеделник – среда: 16:10, 18:00 часот

 

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

понеделник – среда: 16:00, 18:00 часот

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

работни денови: 15:45, 17:50 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:45, 17:50 часот

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

работни денови: 16:20 часот

викенд: 12:20, 14:20, 16:20 часот

 

КИДС ФЕСТ

Змејско гнездо: Зората на воинот 3D синхронизиран (Dragon Nest: Warrior’s Dawn 3D)

четврток: 17:00 | недела: 18:00 часот

 

Зозонците во земјата на ветерот 3D (Cuccioli - Il paese del vento 3D)

среда: 17:00 | четврток: 16:00 | петок: 18:00 сабота: 14:00 | недела: 15:00 часот

 

Капетанот Сабјозаб и богатството на Лама Рама (Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama)

четврток и сабота: 15:00 | петок: 17:00 часот

 

Каспер и Ема на Сафари (Karsten og Petra på safari)

среда и недела: 16:00 четврток: 14:00 | петок: 15:00 | сабота: 17:00 часот

 

Книгата на магии (Le grimoire d'Arkandias)

среда: 15:00 сабота: 18:00 часот

 

Пудрата на Доктор Проктор синхронизиран (Doctor Proctor’s Fart Powder)

среда: 18:00 | петок: 14:00 часот

 

Смотанко и трапавко: Невозможна мисија 3D (Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo 3D)

петок: 16:00 | недела: 14:00 часот

 

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

среда: 14:00 | четврток: 18:00 сабота: 16:00 | недела: 17:00 часот