Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 11-17 февруари

На 14-ти февруари на „Денот на вљубените“, во киното Синеплекс ќе се одржи Ladies Night, сите девојки ќе ги очекува многу смеа, убави подароци и изненадувања, а пред сѐ одличен филм...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 11 до 17 февруари:

Како да се биде соло (How to be single)

четврток: 15:00, 17:20, 21:15 часот

секој ден: 16:15, 18:30, 20:40, 23:00 часот

недела: 16:15, 18:30, 20:00, 23:00 часот

 

Дедпул (Deadpool)

четврток: 5:00, 16:00, 17:15, 18:10, 19:30, 20:00, 20:30, 21:30, 22:00, 22:45 часот

работни денови: 15:00, 16:00, 17:15, 18:10, 19:30, 20:20, 21:45, 22:30 часот

сабота: 13:00, 15:00, 16:00, 17:15, 18:10, 19:30, 20:20, 21:45, 22:30 часот

недела: 13:00, 15:00, 15:30, 17:15, 17:40, 19:30, 20:40, 21:45, 22:30 часот

 

Тајна во нивните очи (Secret in their eyes)

секој ден: 22:00 часот

 

Палми во снегот (Palm trees in the snow)

недела: 21:30 часот

 

Петтиот бран (The fifth wave)

недела: 18:50 часот

 

Крид (Creed)

четврток и недела: 16:15, 18:45 часот

секој ден: 18:45, 21:30 часот

вторник: 18:45, 21:15 часот

 

Педесет нијанси црно (Fifty Shades of Black)

секој ден: 21:00, 22:45 часот

 

Разузданиот дедо (Dirty Grandpa)

секој ден: 19:00 часот

 

Соба (Room)

секој ден: 15:30 часот

 

Обложување на столетието (The Big Short)

секој ден: 19:45, 22:20 часот

 

Повратник (The Revenant)

секој ден: 19:15, 22:10 часот

 

Тато се врати (Daddy’s home)

четврток: 17:45, 20:00 часот

работни денови: 17:45, 20:00, 21:15 часот

викенд: 11:40, 13:40, 17:45, 20:00, 21:15 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди 3D (Star Wars: The Force Awakens 3D)

секој ден освен недела: 18:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Малите виленици Пикси (Pixies)

работни денови: 15:45, 17:30 часот

викенд: 12:20, 14:00, 15:45, 17:30 часот

 

Снежно време 3D (Snowtime 3D)

секој ден: 16:30, 18:20 часот

викенд: 11:00, 12:40, 14:40, 16:30, 18:20 часот

 

Мечокот од Север (Norm of the North)

работни денови: 16:45 часот

сабота: 12:00, 14:20, 16:45 часот

недела: 12:00, 14:20 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 15:15, 17:00 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:15, 17:00 часот