Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 12-18 февруари

На тековниот репертоар на „Синеплекс“ се и филмовите „Педесет нијанси сиво“ и „Меси“...

Во киното „Синеплекс“ имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Педесет нијанси сиво (Fifty Shades of Grey)

четврток: 16:00, 17:30, 18:10, 18:45, 19:30, 20:00, 20:30, 21:15, 22:00, 22:30, 23:00 часот

петок, пон-сре: 16:00, 17:30, 18:45, 20:00, 21:15, 22:30 часот

сабота: 14:40, 15:30, 17:30, 20:00, 22:30 часот

недела: 14:40, 16:00, 17:30, 18:45, 20:00, 21:15, 22:30 часот

 

Меси (Messi)

четврток: 15:45, 17:45 часот

петок, недела, понеделник: 16:15, 18:10, 20:00 часот

сабота, вторник, среда: 16:15, 18:10 часот

 

Снајперист (American Sniper)

среда: 20:00 часот

 

Јупитер во подем 3D (Jupiter Ascending 3D)

секој ден (освен четврток и сабота): 21:00 часот

понеделник: 20:15, 21:00, 22:30 часот

 

Фокскечер (Foxcatcher)

секој ден (освен четврток и понеделник): 20:30 часот

понеделник: 20:00 часот

 

Мортдекаи (Mortdecai)

секој ден: 17:20, 19:30, 21:45 часот

 

Судија (The Judge)

секој ден (освен вторник): 23:00 часот

вторник: 20:00, 23:00 часот

 

Ритамот на лудилото (Whiplash)

секој ден: 18:00 часот

 

Кум по нарачка (The Wedding Ringer)

секој ден: 18:30, 20:45, 22:50 часот

 

96 часа: Бегство (Taken 3)

секој ден (освен четврток): 19:15, 22:40 часот

четврток: 19:15 часот

 

Лудата ноќ во музејот: Тајната на фараонот (Night at the museum: Secret of the tomb)

секој ден (освен четврток): 19:00 часот

 

Игра на имитирање (Imitation Game)

секој ден: 21:30 часот

 

Детски филмови:

Астерикс: Град на боговите 3D (Astérix - Le Domaine Des Dieux 3D)

работни денови: 16:30 часот

викенд: 12:20, 14:00, 16:30 часот

 

Екипа за 6 3D (Big Hero 6 3D)

работни денови: 15:00, 17:00 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00 часот

 

Екипа за 6 (Big Hero 6)

викенд: 12:40 часот

 

Во шумата (Into the woods)

работни денови: 15:45 часот

викенд: 11:40, 15:45 часот

 

Снежна кралица 3D (Snow queen 3D)

работни денови: 15:30 часот

викенд: 12:00, 15:30 часот

 

Мечето Падингтон (Paddington)

работни денови: 15:15, 17:10 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:15, 17:10 часот