Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 13 до 19 април

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 13 до 19 април...

На репертоарот на киното Синенеплекс се следниве филмови:

Брзи и Бесни 8

Четврток:15:00, 16:00, 17:00, 17:30, 18:30, 19:00 19:30, 20:00, 20:15, 20:30, 21:00, 21:30, 22:00,  22:20, 22:40, 23:00 часот

Петок, недела и понеделник: 14:00, 15:00, 16:00, 16:40, 17:30, 18:30, 19:20,  20:00, 21:00, 22:00, 22:40 часот

Вторник и Среда: 15:00, 16:00, 16:40, 17:30, 18:30, 19:20, 20:00, 2 1:00, 22:00, 22:40 часот

 

Убавицата и Зверот

3Д Четврток: 15:30, 18:00 часот

Петок - Понеделник: 12:40, 15:30, 18:00, 20:30 часот

Вторник и Среда: 15:30, 18:00, 20:30 часот

 

Убавицата и Зверот 2Д

Секој ден освен четврток: 18:45, 21:15 часот

Четврток: 21:15 часот

 

КОНГ: Островот на черепите 3Д

Секој ден освен четврток: 21:30 часот

 

Колиба

Секој ден: 20:50, 23:00 часот

 

Патерсон

Секој ден освен четврток: 19:10 часот

Четврток: 23:20 часот

 

Chips

Петок – Понеделник: 14:40 часот

 

Дух во Школка

Секој ден освен четврток: 19:30, 21:45 часот

Четврток: 18:45 часот

 

Поздрави од Фукушима

Секој ден: 18:30 часот

 

Во голем стил

Секој ден: 20:15, 22:20 часот

 

Детски филмови

Малиот Директор 3D

Четврток: 15:20, 17:10, 19:00 часот

Петок, Недела, Понеделник - Среда: 13:20, 15:20, 17:10, 19:00 часот

Сабота: 11:20, 13:20, 15:20, 17:10, 19:00 часот

 

Малиот Директор 2D

Четврток: 16:15, 18:15 часот

Петок, Недела, Понеделник - Среда: 14:20, 16:15, 18:15 часот

Сабота: 12:20, 14:20, 16:15, 18:15 часот

Вторник и Среда: 16:15, 18:15 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 3D

Четврток, Вторник и Среда: 15:45, 17:45 часот

Петок, недела и понеделник: 13:40, 15:45, 17:45 часот

Сабота: 11:40, 13:40, 15:45, 17:45 часот

 

Штрумфови Скриеното Село 2D

Четврток, Вторник и Среда: 15:10, 17:00 часот

Петок, недела и понеделник: 13:00, 15:10, 17:00 часот

Сабота: 11:00, 13:00, 15:10, 17:00 часот