Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 14 до 20 април

Новата кинонедела Синеплекс ја започнува со четири нови премиери: „Кловерфилдска 10“, „Книга за џунглата“, „Хардкор Хенри“ и комедијата „Новите авантури на Аладин“...

На репертоарот на Синеплекс имате можност да ги погледнете следниве филмови:

Кловерфилдска 10 (10 Cloverfield Lane)

секој ден: 16:00, 18:00, 20:00, 22:10 часот

 

Книга за џунглата 3D (The Jungle Book 3D)

работни денови: 15:00, 15:45, 17:15, 18:20, 19:20, 20:30 часот

сабота: 11:40, 12:40, 13:40, 15:00, 15:45, 17:15, 19:20 часот

недела: 11:40, 12:40, 13:40, 15:00, 15:45, 17:15, 18:20, 19:20, 20:30 часот

  

Хардкор Хенри (Hardcore Henry)

секој ден: 18:50, 21:00, 23:00 часот

 

Новите авантури на Аладин (The new adventures of Aladin)

секој ден: 17:30, 19:30 часот

 

Младост (Youth)

секој ден: 22:50 часот

 

Мојата голема грчка свадба 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)

секој ден: 18:30, 20:40, 22:40 часот

 

Орелот Еди (Eddie the Eagle)

работни денови: 20:30, 22:30 часот

секој ден: 16:15 часот

 

Џган (Amok)

секој ден: 21:45 часот

 

Бетмен против Супермен: Зора на правдата 3D (Batman v Superman: Dawn of Justice 3D)

секој ден: 16:30, 19:40, 21:30, 22:30 часот

 

Падот на Лондон (London has Fallen)

секој ден: 20:15, 22:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Птичја банда 3D (El Americano 3D)

викенд: 12:20, 14:20 часот

 

Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

работни денови: 15:10, 17:00 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:10, 17:00 часот

 

Кунг Фу Панда (Kung Fu Panda)

викенд: 12:00, 14:00 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 15:30, 17:45 часот

викенд: 11:30, 13:30, 15:30, 17:45 часот

 

ФИЛМОВИ ОД BEST OF 2015

Алвин и верверичките (Alvin and the Chipmunks)

четврток, понеделник, среда: 15:00 часот

недела: 11:00 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

среда: 19:00 часот

 

Војна на Ѕвездите Силата се буди 3Д (Star Wars: The Force Awakens 3D)

петок: 22:00 часот

 

Еверест 3D (Everest 3D)

четврток: 19:00 / понеделник: 18:00 часот

 

Малиот Принц 3D (The Little Prince 3D)

сабота: 13:00 / вторник: 16:50 часот

 

 

Мињони 3D (Minions 3D)

петок, сабота, вторник: 15:00 / недела: 16:50 часот

 

Мост на шпионите (Bridge of Spies)

недела: 19:00 часот

 

Обложување на столетието (The Big Short)

сабота: 22:00 часот

 

Педесет нијанси сиво (Fifty Shades of Grey)

недела: 22:00 часот

 

Повратник (The Revenant)

сабота: 19:00 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

петок: 19:00 часот

 

Снупи и Чарли Браун (The Peanuts Movie)

четврток: 160:50 / сабота: 11:00 / недела: 13:00 часот

 

Спектра (Spectre)

понеделник: 19:00 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

четврток и среда: 22:00 / сабота: 16:50 часот

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

петок, понеделник и среда: 16:50 недела: 15:00 часот