Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 14 до 20 јануари

Македонскиот филм „Последниот македонец“ од оваа недела ќе биде на репертоарот на киното Синеплекс, како и филмовите „Ужасна шума“ и „Мечокот од Север“...

Во киното Синеплекс од 14 до 20 јануари можете ди го погледнете следниве филмови:

Последниот Македонец (The Last Macedonian)

секој ден: 20:20 22:15 часот

 

Ужасна шума (The Forest)

секој ден: 19:10 21:10 23:00 часот

 

Омразената осумка (The Hateful Eight)

секој ден: 15:00 18:30 20:00 22:00 часот

 

Џој (Joy)

секој ден: 16:45 19:50 22:30 часот

 

Виктор Франкенштајн (Victor Frankenstain)

секој ден: 22:45 часот

 

Пеколен бран 3D (Point Break 3D)

секој ден: 18:00 21:00 часот

 

Анаклето: Тајниот агент (Anacleto: Agente Secreto)

секој ден: 16:00 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди 3D (Star Wars: The Force Awakens 3D)

секој ден: 16:10 18:50 21:30 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди (Star Wars: The Force Awakens)

секој ден: 14:00 17:15 часот

 

Божиќ кај Куперови (Love the Coopers)

секој ден: 17:40 20:40 часот

 

Спектра (Spectre)

секој ден: 14:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

 

Мечокот од Север (Norm of the North)

работни денови: 13:40 15:40 17:30 19:15 часот

викенд: 11:40 13:40 15:40 17:30 19:15 часот

 

Зозонците во земјата на ветерот 3D (Pet Pals in Windland 3D)

секој ден: 11:20 13:10 часот

 

Алвин и Верверичките: Големата Авантура (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 14:40 16:30 18:20 часот

викенд: 11:00 12:45 14:40 16:30 18:20 часот

 

Малиот принц 3D (The Little Prince 3D)

секој ден: 12:20 14:45 часот

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 3D)

секој ден: 13:00 часот