Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 14 до 20 мај

Оваа недела на кино репертоарот на „Синеплекс“ ќе се најде култниот филм на режисерот Џорџ Милер, „Лудиот Макс: Пат на бесот“...

Во киното „Синеплекс“ имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Лудиот Макс: Пат на бесот 3D (Mad Max: Fury Road 3D)

четврток: 15:20, 17:00, 17:40, 19:15, 20:00, 21:40, 22:30 часот

работни денови (освен четврток): 15:30, 17:00, 18:00, 19:40, 20:30, 22:00, 22:50 часот

викенд: 13:00, 15:30, 17:00, 18:00, 19:40, 20:30, 22:00, 22:50 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот (Mad Max: Fury Road)

секој ден: 16:15, 19:00 часот

 

 

Жешка потера (Hot Pursuit)

секој ден: 18:30, 20:45, 22:30 часот

 

Дете 44 (Child 44)

секој ден: 17:30, 22:15 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон 3D (The Avengers: Age Of Ultron 3D)

работни денови: 16:00, 18:45, 20:00, 21:45, 22:40 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:00, 18:45, 20:00, 21:45, 22:40 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон (The Avengers: Age Of Ultron)

секој ден: 17:15, 21:00 часот

 

Безвременската Аделина (The Age Of Adaline)

секој ден : 20:10 часот

 

Биди маж (Get Hard)

секој ден: 21:30 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

секој ден: 18:15, 21:15 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

работни денови: 15:45, 17:45, 19:30 часот

викенд: 11:40, 13:40, 15:45, 17:45, 19:30 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water)

четврток: 15:00, 16:30 часот

работни денови (освен четврток): 16:30 часот

викенд: 11:00, 12:45, 14:40, 16:30 часот

 

Ѕвончица и чудовиштето од Недојдија (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast)

четврток: 16:45 часот

работни денови (освен четврток): 15:00, 16:45 часот

викенд: 12:20, 14:20, 15:00, 16:45 часот

 

Дома 3D (Home 3D)

работни денови: 15:15 викенд: 11:20, 13:20, 15:15 часот