Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 15 до 21 септември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 15 до 21 септември...

На репертоар на киното Синеплекс се следниве филмови:

Бебето на Бриџит Џонс (Bridget Jones’s baby)

работни денови: 15:00, 16:30, 17:30, 20:00, 20:20, 21:45, 22:30

викенд: 12:00, 14:00, 15:00, 16:30, 17:30, 19:00, 20:00, 21:20, 22:30

 

Заштитник (Blood father)

секој ден: 16:00, 19:10, 21:00, 23:00

 

Седумте величествени (The Magnificent 7)

среда: 21:00

 

Механичарот: Враќање (Mechanic: Resurrection)

четврток: 16:30, 19:00, 21:20, 22:45

работни денови: 16:45, 18:45, 20:45, 21:45, 22:45

викенд: 12:40, 14:40, 16:45, 18:45, 20:45, 21:45, 22:45

 

Sausage Party секој ден: 18:30, 22:20 Sully (Чудото од Хадсон)

секој ден: 20:15, 22:10

 

Ослободување на Скопје (The Liberation of Skopje)

секој ден: 17:10, 19:40

 

Кучиња на војната (War dogs)

секој ден: 19:20, 21:30

 

Мајк и Дејв бараат женски (Mike and Dave need wedding dates)

секој ден: 20:30

 

Нерв (Nerv)

секој ден: 17:40

 

Бен-Хур 3D (Ben-Hur 3D)

секој ден: 17:00

 

Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

секој ден: 19:30, 22:00

 

Ѕвездени патеки: Од другата страна 3D (Star Trek Beyond 3D)

работни денови: 15:45

викенд: 13:40, 15:45

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

работни денови: 16:15, 18:15

викенд: 12:20, 14:20, 16:15, 18:15

 

Тајниот живот на милениците (The secret Life of Pets)

работни денови: 15:30, 17:20

викенд: 11:30, 13:20, 15:30, 17:20

 

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 15:15

викенд: 11:00, 13:00, 15:15