Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 16 до 22 јули

На репертоаорт на Синеплекс оваа недела ќе се најдат три премиери филмот „Ент-Мен“, психолошкиот трилер „Вон/Себе“ и акцијата „Џокер“

Тековен репертоар на Синеплекс од 16-ти до 22-ри јули:

Ент-мен 3D (Ant-Man 3D)

работни денови: 15:20, 17:40, 20:00, 22:15 часот

викенд: 12:40, 14:20, 15:20, 17:40, 20:00, 22:15 часот

 

Вон/Себе (Self/Less)

секој ден: 15:40, 18:20, 20:30, 22:40 часот

 

Џокер (Wild Card)

секој ден: 20:15, 22:30 часот

 

Магичниот Мајк XXL (Magic Mike XXL)

секој ден: 18:10, 19:45, 20:45, 22:00 часот

 

Земја на странци (Strangerland)

секој ден: 15:30 часот

 

Терминатор: Генесис 3D (Terminator: Genisys 3D)

работни денови: 19:20, 21:40, 22:50 часот

викенд: 12:20, 19:20, 21:40, 22:50 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

секој ден: 16:40, 19:00, 21:15 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

работни денови: 16:20, 19:30, 21:50 часот

викенд: 11:20, 13:40, 16:20, 19:30, 21:50 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Опаку наопаку 3D (Inside Out 3D)

викенд: 11:30, 13:20 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 15:00, 17:00, 18:00, 19:10, 21:00 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, 18:00, 19:10, 21:00 часот

 

Мињони (The Minions)

работни денови: 16:00 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:00 часот