Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 17 - 23 декември

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Војна на ѕвездите: Силата се буди“, „Енклава“ и „Малиот Принц“...

Тековен репертоар на Синеплекс од 17 до 23 декември:

Војна на ѕвездите: Сила се буди 3D (Star Wars: The Force Awakens 3D)

работни денови: 15:00, 17:00, 20:00, 20:30, 21:00, 22:40, 23:00 часот

викенд: 12:00, 14:00, 15:00, 17:00, 18:00, 20:00, 20:45, 22:40 часот

 

Војна на ѕвездите: Сила се буди (Star Wars: The Force Awakens )

работни денови: 16:00, 19:00, 21:40 часот

сабота: 13:00, 16:00, 19:00, 21:40 часот

недела: 13:00, 19:00, 21:40 часот

 

Енклава (Enklava)

четврток: 15:30, 22:50 часот

петок: 15:30, 20:00, 22:50 часот

сабота: 15:45, 22:50 часот

недела – среда: 15:40, 22:50 часот

 

Божиќ кај Куперови (Love the Coopers)

четврток: 17:30, 21:20, 22:30 часот

работни денови: 17:30, 20:15, 21:45, 22:30 часот

викенд: 17:30, 20:15, 21:20, 22:15 часот

 

Во срцето на морето 3D (In the heart of the sea 3D)

секој ден: 20:30 часот

 

Ејми (Amy)

секој ден: 15:20, 16:45 часот

 

Игрите на гладните: Мокингџеј втор дел 3D ( The Hunger Games: Mockingjay part 2 3D)

секој ден: 18:15 часот

 

Морници 3D (Goosebumps 3D)

секој ден: 17:45 часот

 

Мост на шпионите (Bridge of spies)

четврток: 19:45 часот

секој ден: 19:45, 22:30 часот

 

Спектра (Spectre)

четврток: 19:15, 22:00 часот

секој ден: 19:15, 21:00, 22:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

 

Малиот Принц 3D (The Little Prince 3D)

работни денови: 15:15, 17:15, 19:20 часот

петок: 15:15, 17:15, 18:30 часот

викенд: 11:15, 13:15, 15:15, 17:15, 19:20 часот

 

Малиот Принц (The Little Prince)

работни денови: 16:20, 18:30 часот

петок: 16:20 часот

викенд: 12:20, 14:20, 16:20, 18:30 часот

 

Добриот Диносаурус 3D (The Good Dinosaur 3D)

викенд: 11:30, 13:20 часот

 

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

викенд: 11:00, 13:30 часот

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

работни денови: 16:30 часот

викенд: 12:40, 14:40, 16:30 часот