Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 17-23 март

На репертоарот на киното Синеплекс оваа недела премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Бруклин“ на Џон Краули, акциониот трилер „Падот на Лондон“ и анимираната авантура „Кунг Фу Панда 3“...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 17 до 23 март:

Падот на Лондон (London has fallen)

секој ден: 16:00, 18:00, 20:15, 21:15, 22:20 часот

среда: 15:30, 17:30, 20:40, 22:40 часот

 

Бруклин (Brooklyn)

секој ден: 18:20, 20:30 часот

 

Трилогија различна: Предана (Divergent series: Allegiant)

секој ден: 15:50, 18:30, 21:00 часот

среда: 15:50, 18:20, 21:15 часот

 

Под лупа (Spotlight)

секој ден: 20:40, 22:40 часот

среда: 22:40 часот

 

Повторно љубов (Tumbledown)

секој ден: 16:30 часот

среда: 16:20 часот

 

(Не)професионалец (The Brothers Grimsby)

работни денови: 19:00, 20:50, 22:50 часот

викенд: 14:00, 19:00, 20:50, 22:50 часот

среда: 18:30, 20:00, 21:30 часот

 

Дете на злото (The Boy)

секој ден: 19:40, 21:30 часот

среда: 19:40 часот

 

Зулендер 2 (Zoolander 2)

секој ден: 20:00, 22:00 часот

среда: 22:00 часот

 

13 часа: Тајните војници од Бенгази (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi)

секој ден: 15:40 часот

 

Дедпул (Deadpool)

секој ден: 17:00, 19:30, 21:45 часот

 

Тато се врати (Daddy’s Home)

секој ден: 15:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Кунг Фу Панда 3D (Kung Fu Panda 3D)

работни денови: 15:15, 16:15, 17:15, 18:10, 19:15 часот

викенд: 11:20, 12:20, 13:20, 14:20, 15:15, 16:15, 17:15, 18:10, 19:15 часот

среда: 15:00, 16:00, 17:00, 18:10, 19:00 часот

 

Зоотропола 3D (Zootopia 3D)

работни денови: 15:30, 16:40, 17:30, 18:40 часот

викенд: 11:00, 12:00, 13:00, 14:40, 15:30, 16:40, 17:30, 18:40 часот

 

Малите виленици Пикси (Pixies)

викенд: 12:40 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

викенд: 11:40, 13:40 часот