Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 2 - 8 јули

На кино платното на „Синеплекс“ премиерно ќе биде прикажан новиот, петти дел на филмот „Терминатор: Генесис“... 

Во киното „Синеплекс“ од 2-ри до 8-ми јули имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Терминатор: Генесис 3D (Terminator: Genisys 3D)

работни денови: 15:00, 17:30, 20:00, 21:30, 22:30 часот

викенд: 12:40, 15:00, 17:30, 20:00, 21:30, 22:30 часот

 

Терминатор: Генесис (Terminator: Genisys)

работни денови: 16:30, 19:00 часот

викенд: 11:40, 14:00, 16:30, 19:00 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

работни денови: 15:10, 16:15, 17:20, 18:30, 19:30, 20:45, 21:45, 23:00 часот

викенд: 13:00, 15:10, 16:15, 17:20, 18:30, 19:30, 20:45, 21:45, 23:00 часот

 

Далеку од луѓето (Loin Des Hommes)

секој ден: 18:15 часот

 

Мета (Survivor)

секој ден: 20:30 часот

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

работни денови: 15:40, 18:00, 20:20, 21:15, 22:45 часот

викенд: 11:00, 13:40, 15:40, 18:00, 20:20, 21:15, 22:45 часот

 

Светот Јура (Jurassic World)

секој ден: 16:00, 18:45 часот

 

Свита (Entourage)

секој ден: 15:50 часот

 

Шпиони (Spy)

секој ден: 17:00, 19:45, 22:00 часот

 

Сан Андреас 3D (San Andreas 3D)

секој ден: 22:20 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот 3D (Mad Max: Fury Road 3D)

секој ден: 21:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Опаку наопаку 3D (Inside Out 3D)

работни денови: 15:20, 17:10, 19:10 часот

викенд: 11:20, 12:20, 13:20, 14:20, 15:20, 17:10, 19:10 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

викенд: 12:00, 14:40 часот