Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 22 до 28 октомври

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 22-ри до 28-ми октомври... 

Во киното Синеолекс од 22-ри до 28-ми октомври можете да и погледнете следниве филмови:

Пеколна кујна (Burnt)

секој ден: 16:00, 18:00, 20:00, 22:00 часот

 

Пурпурен врв (Crimson Peak)

секој ден: 18:15, 20:45, 23:00 часот

 

Црна миса (Black Mass)

секој ден: 17:20, 20:15, 21:45, 22:40 часот

 

Совршен ден (A Perfect Day)

секој ден: 17:00 часот

 

Патот до славата 3D (The Walk 3D)

секој ден: 19:10 часот

 

Легенда (Legend)

секој ден: 21:15 часот

 

Марсовец: Спасувачка мисија 3D (The Martian 3D)

секој ден (освен четврток): 16:10, 19:30, 20:30, 22:20 часот

четврток: 16:10, 19:30, 22:20 часот

 

Марсовец: Спасувачка мисија 2D (The Martian 2D)

секој ден: 21:30

 

Еверест 3D (Everest 3D)

секој ден: 21:00 часот

 

Приправник (The Intern)

секој ден: 18:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transilvania 2 3D)

работни денови (освен четврток): 16:50, 18:40, 19:45 часот

четврток: 15:00, 16:50, 19:45 часот

викенд: 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 16:50, 18:40, 19:45 часот

 

Хотел Трансилванија 2 2D (Hotel Transilvania 2 2D)

секој ден (освен четврток): 15:00, 15:50, 17:40 часот

четврток: 15:50, 17:40 часот

 

Пан – Патување во Недојдија 3D (Pan 3D)

работни денови: 16:30, 19:00 часот

викенд: 11:15, 13:45, 16:30, 19:00 часот

 

Упс! Ное си замина 3D (Ooops! Noah is Gone... 3D)

работни денови: 16:20 часот

викенд: 12:20, 14:20, 16:20 часот

 

Упс! Ное си замина 2D (Ooops! Noah is Gone... 2D)

работни денови: 15:30 часот

викенд: 11:40, 13:30, 15:30 часот

 

Блинки Бил – Бестрашната коала (Blinky Bill The Movie)

викенд: 12:40, 14:40 часот

 

Мињони 3D (The Minions 3D)

работни денови: 15:15 викенд: 11:30, 13:15, 15:15 часот