Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 22 до 28 септември

Во киното Синеплекс премиерно ќе бидат прикажани модерната верзија на класичната приказна „Седумте величествени“, романтичната драма „Љубов и пријателство“ и анимираниот филм „Храбриот витез Тренк“...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Седумте величествени (The Magnificent 7)

работни денови: 15:00, 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30 часот

викенд: 12:20, 15:00, 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30 часот

 

Љубов и пријателство (Love and Friendship)

секој ден: 19:20, 21:15 часот

 

Бебето на Бриџит Џонс (Bridget Jones’s baby)

секој ден: 15:30, 18:00, 20:30, 22:15 часот

 

Заштитник (Blood father)

секој ден: 17:00, 21:00, 23:00 часот

 

Механичарот: Враќање (Mechanic: Resurrection)

работни денови: 16:15, 18:20, 20:15, 22:45 часот

викенд: 12:00, 14:20, 16:15, 18:20, 20:15, 22:45 часот

 

Sausage Party

секој ден: 19:10 часот

 

Sully (Чудото од Хадсон)

секој ден: 19:50, 21:45 часот

 

Ослободување на Скопје (The Liberation of Skopje)

работни денови: 17:50 часот

викенд: 13:00, 17:50

 

Кучиња на војната (War dogs)

секој ден: 20:45

 

Мајк и Дејв бараат женски (Mike and Dave need wedding dates)

секој ден: 22:00 часот

 

Одредот на отпишаните (Suicide Squad)

секој ден: 16:30, 19:30 часот

 

Детски филмови

Храбриот витез Тренк (Ritter Trenk)

работни денови: 15:15, 17:15 часот

викенд: 13:20, 15:15, 17:15 часот

 

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

работни денови: 16:45, 18:40 часот

викенд: 12:40, 14:40, 16:45, 18:40 часот

 

Тајниот живот на милениците (The secret Life of Pets)

работни денови: 15:45, 17:40 часот

викенд: 11:30, 13:40, 15:45, 17:40 часот

 

Ледена доба: Големиот удар 3D (Ice Age: Collision Course 3D)

работни денови: 16:00 часот

викенд: 11:00, 14:00, 16:00 часот