Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 26 ноември - 2 декември

Во киното Синеплекс премиерно ќе биде прикажан новиот шпионски трилер “Мост на шпионите“, потоа драмата „Сакам 3D“, филмот „Шишка Делукс” и авантуристичкиот филм „Пудрата на доктор Проктор“... 

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 26 ноември до 2 декември:

Мостот на шпионите (Bridge of spies)

работни денови: 18:10, 20:00, 21:00, 22:40 часот

викенд: 15:30, 18:10, 20:00, 21:00, 22:40 часот

 

Сакам 3D (Love 3D)

секој ден: 21:20, 23:00 часот

 

Шишка делукс (Shishka Deluxe)

секој ден: 17:30 часот

 

Жртвување на пионот (Pawn sacrifice)

секој ден: 20:15 часот

 

Игрите на гладните: Мокингџеј - втор дел 3D (The Hunger Games: Mockingjay 2 3D)

секој ден: 16:15, 19:00, 19:50, 21:40, 22:30 часот

 

Пеколна кујна (Burnt)

секој ден: 22:15

 

Последниот ловец на вештерки (The Last Witch Hunter)

секој ден: 19:15 часот

 

Спектра (Spectre)

секој ден: 15:00, 16:40, 17:45, 19:30, 20:45, 22:20 часот

 

Три дена во септември (Three days in September)

секој ден: 20:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

работни денови: 17:00, 18:45 часот

викенд: 11:00, 13:00, 15:10, 17:00, 18:45 часот

 

Хотел Трансилванија 2 (Hotel Transylvania 2)

викенд: 12:30, 14:15 часот

 

Снупи и Чарли Браун 3D (The Peanuts Movie 3D)

работни денови: 15:20, 17:15 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:20, 17:15 часот

 

Снупи и Чарли Браун (The Peanuts Movie )

викенд: 12:45, 14:45 часот

 

Пудрата на Доктор Проктор (Doctor Proctor’s fart powder)

работни денови: 16:30, 18:15 часот

викенд: 12:15, 14:30, 16:30, 18:15 часот

 

Алберт (Albert)

работни денови: 15:10, 16:20 часот

викенд: 11:40, 13:40 часот

 

Добриот Диносаурус (The Good Dinosaur)

работни денови: 15:15, 16:00, 18:00 часот

викенд: 12:00, 14:00, 15:15, 16:00, 18:00 часот