Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 28 јануари до 3 февруари

На репертоарот на киното Синепелекс се драмата „Обложување на столетието“ со Бред Пит, Рајан Гослинг, Кристијан Бејл и Стив Карел и комедијата „Разузданиот дедо“ со Роберт Де Ниро во главната улога...

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 28 јануари до 3 февруари:

Обложување на столетието (The Big Short)

секој ден: 15:00 17:30 20:00 21:15 22:30 часот

сабота: 15:00 19:30 21:15 22:00 22:50 часот

 

Разузданиот дедо (Dirty Grandpa)

работни денови: 16:30 18:45 20:45 22:45 часот

викенд: 14:00 16:30 18:45 20:45 22:45 часот

 

Тато се врати (Daddy’s Home)

работни денови: 15:45 17:45 19:45 21:45 часот

викенд: 12:00 15:45 17:45 19:45 21:45 часот

 

Повратник (The Revenant)

секој ден: 16:00 19:00 20:30 22:00 часот

сабота: 16:00 19:00 20:30 22:15 часот

 

Ужасна шума (The Forest)

секој ден: 19:20 23:00 часот

 

Омразената осумка (The Hateful Eight)

секој ден: 21:30 часот

 

Џој (Joy)

секој ден: 19:10 часот

 

Пеколен бран 3D (Point Break 3D)

секој ден: 17:00 20:15 часот

 

Војна на ѕвездите: Силата се буди 3D (Star Wars: The Force Awakens 3D)

секој ден: 16:45 19:30 22:15 часот

сабота: 13:20 16:45 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Каспер и Ема на Сафари (Casper and Ema in Safari)

работни денови: 16:15 часот

викенд: 12:20 14:20 16:15 часот

 

Мечокот од Север (Norm of the North)

работни денови: 15:10 16:50 18:30 часот

викенд: 11:00 13:00 15:10 16:50 18:30 часот

 

Алвин и верверичките: Големото патешествие (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip)

работни денови: 15:30 17:15 18:15 часот

викенд: 11:40 13:40 15:30 17:15 18:15 часот

 

Малиот принц 3D (The Little Prince 3D)

сабота: 11:20 часот

недела: 11:20 13:20 часот

 

Хотел Трансилванија 2 3D (Hotel Transylvania 2 3D)

викенд: 12:00 14:40 часот