Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 3 до 9 ноември

Тековен репертоар на киното Синеплекс од 3-ти до 9-ти ноември...

На репертоарот на Синеплекс се следниве филмови:

Доктор Стрејнџ 3D

работни денови: 15:15, 17:45, 20:00, 22:30 часот

викенд: 12:40, 15:15, 17:45, 20:00, 22:30 часот

 

Доктор Стрејнџ 2D

работни денови: 16:30, 18:45, 21:00 часот

викенд: 13:40, 16:30, 18:45, 21:00 часот

 

Генијални умови 2D (Masterminds)

секој ден : 20:30, 22:20 часот

 

Девојката од возот (Girl on the train)

секој ден: 21:30 часот

 

Посебна 2D

секој ден: 19.30 часот

 

Сметководител

секој ден: 21:45 часот

 

Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин (Miss Peregrin’s home for peculiar children) 3D

секој ден: 16:40, 19:00 часот

 

ИНФЕРНО 2D

секој ден: 15:45, 17:30, 18:20, 20:15, 21:15, 22:45 часот

 

ЏЕК РИЧЕР

секој ден: 19:45, 20:40, 22:00, 23:00 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Штркови3D (Storks 3D)

работни днови: 15:30, 17:15 часот

викенд: 11:20, 13:20, 15:30 часот

 

Тајниот живот на милениците 3D (The secret Life of Pets 3D)

викенд: 11:40, 14:40 часот

 

Вселенска Авантура 2 (2D)

работни денови: 16:00, 18:00 часот

викенд: 12:20, 14:20, 16:00, 18:00 часот

 

Тролови 3D

работни денови: 15:00, 17:00, 19:15 часот

викенд: 1:00, 13:00, 15:00, 17:00, 19:15 часот

 

Тролови 2D

работни денови: 16:15, 18:30 часот

викенд: 12:00, 14:00, 16:15, 18:30 часот

 

БОЉШОЈ, БАЛЕТ

МОЛЊА

недела: 16:00 часот