Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 4 до 10 јуни

На кино репертоарот на „Синеплекс“ од 4-ти јуни пристигнува новиот филм на студиото 20th Century Fox „Шпиони“...

Во киното „Синеплекс“ имате можност да ги погледнете проекците на следните филмови:

Шпиони (Spy)

работни денови: 15:10, 17:30, 19:00, 20:00, 21:15, 22:30 часот

викенд: 12:20, 15:10, 17:30, 19:00, 20:00, 21:15, 22:30 часот

 

Сан Андреас 3D (San Andreas 3D)

работни денови: 15:00, 17:15, 19:45, 22:00 часот

викенд: 12:00, 15:00, 17:15, 19:45, 22:00 часот

 

Сан Андреас (San Andreas)

секој ден: 18:20, 20:30 часот

 

Каде се парите

секој ден: 22:15 часот

 

Утреземја: Светот потаму (Tomorrowland)

работни денови: 16:00, 18:30, 20:40 часот

викенд: 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 20:40 часот

 

Полтергајст: Куќен дух 3D (Poltergeist 3D)

секој ден: 20:15, 23:00 часот

 

Полтергајст: Куќен дух (Poltergeist)

секој ден: 15:30 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот 3D (Mad Max: Fury Road 3D)

работни денови: 17:00, 19:20, 21:45, 22:40 часот

викенд: 14:15, 17:00, 19:20, 21:45, 22:40 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот (Mad Max: Fury Road)

секој ден: 18:00 часот

 

Жешка потера (Hot Pursuit)

секој ден: 16:40, 21:00, 22:50 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон 3D (The Avengers: Age Of Ultron 3D)

секој ден: 16:15, 18:50, 21:30 часот

 

Одмаздници 2: Ерата на Ултрон (The Avengers: Age Of Ultron)

викенд: 11:20, 14:00 часот

 

Брзи и бесни 7 (Furious 7)

секој ден: 16:30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

работни денови: 15:45, 17:45 часот

викенд: 11:40, 13:45, 15:45, 17:45 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water)

викенд: 12:40, 14:30 часот

 

Ѕвончица и чудовиштето од Недојдија (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast)

викенд: 13:15, 14:45 часот

 

Дома 3D (Home 3D)

викенд: 13:00 часот