Репертоар:

Репертоар на Синеплекс од 9 - 15 јули

Оваа недела на репертоарот на Синеплекс се три филмски премиери, неодоливите жолти суштества „Мињони“, продолжението на „Магичниот Мајк ХХЛ“ и трилерот „Земја на странци“...

Тековен репертоар на Синеплекс од 9-ти јули до 15-ти јули:

Мињони 3D (The Minions 3D)

четврток: 16:00, 16:50, 18:00, 18:40, 20:30 часот

петок, пон-сре: 16:00, 17:00, 18:00, 18:50, 20:00, 20:45 часот

викенд: 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 18:50, 20:00, 20:45 часот

 

Мињони (The Minions)

работни денови: 15:30 часот

викенд: 11:30, 13:30, 15:30 часот

 

Магичниот Мајк XXL (Magic Mike XXL)

четврток: 17:20, 19:30, 20:00, 21:45, 22:30 часот

петок, пон-сре: 17:20, 19:30, 21:45, 23:00 часот

викенд: 17:10, 19:30, 21:45, 23:00 часот

 

Земја на странци (Strangerland)

работни денови: 19:15 часот

викенд: 16:40, 19:15 часот

 

Терминатор: Генесис 3D (Terminator: Genisys 3D)

четврток: 17:45, 20:15, 22:20, 23:00 часот

петок, пон-сре: 17:45, 20:15, 22:00, 22:40 часот

викенд: 12:40, 15:20, 17:45, 20:15, 22:00, 22:40 часот

 

Терминатор: Генесис (Terminator: Genisys)

секој ден: 21:15 часот

 

Тед 2 (Ted 2)

секој ден: 16:15, 18:40, 19:45, 21:00, 22:15 часот

 

 

Светот Јура 3D (Jurassic World 3D)

работни денови: 17:30, 20:30, 21:30, 22:50 часот

викенд: 14:20, 17:30, 20:30, 21:30, 22:50 часот

 

Шпиони (Spy)

секој ден: 18:30 часот

 

Лудиот Макс: Пат на бесот 3D (Mad Max: Fury Road 3D)

викенд: 17:20 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

 

Опаку наопаку 3D (Inside Out 3D)

викенд: 11:40, 12:20, 13:40, 14:40, 15:40, 16:30 часот

 

Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3D (The Spongebob Movie: Sponge Out of Water 3D)

викенд: 11:20, 13:20, 15:10 часот