Репертоар: click here

Репертоар на Театар Комедија за месец декември

please click for source Тековен репертоар на Театар Комедија за месец декември...

На репертоарот на Театар Комедија во месец декември се следниве претстави: http://coloradoactivepilates.com/map

learn more here 04.12 недела

ПРИКАЗНИТЕ НА ЗАБОРАВЕНИТЕ ПРЕТЦИ – НАРОДЕН ТЕАТАР СЛОЈШТИЦА check this out

http://lizblackhomes.com/map  

continue reading 06.12 вторник

http://lakebrantleypopwarner.com/map ИМЕ

 

07.12 среда

Гостување на претставата Лажговци во неволја од Сатиричен театар Софија

 

12.12 понеделник

СТЈУАРДЕСИ

 

13.12 вторник

МНОГУ ВРЕВА ЗА НИШТО

 

14.12 среда

СЛУЧАЈОТ ХАРМС

 

16.12 петок

ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

 

24.12 сабота

ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

 

26.12 понеделник

ИМЕ